Μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη: Η 31χρονη Ελληνίδα και ο Νορβηγός σύντροφός της φτάνουν στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει (βίντεο)

Μάχη για τη ζωή της δίνει στην εντατική η 31χρονη Ελληνίδα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νορβηγός Εγκίλ Σκάρμπο και η Ελληνίδα Ευαγγελία Β. με καταγωγή από την Κρήτη νοίκιασαν διαμέρισμα σε πολυκατοικία μέσω πλατφόρμας 2 ημέρες πριν το περιστατικό.

Σήμερα το AlphTv φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει το ζευγάρι στην είσοδο της πολυκατοικίας να ψάχνει τα κλειδιά που έχει αφήσει ο ιδιοκτήτης του Airbnb. Μάλιστα κάνουν χρήση φακού για να διευκολυνθούν.
Το ζευγάρι βγήκε υπάλληλος του κτηρίου ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και τις ιατρικές ομάδες. Ιατρικές ομάδες έφτασαν στο σημείο σε λίγη ώρα και διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός υπήκοος είχε πεθάνει. Η Ελληνίδα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Κωνσταντινούπολης στην περιοχή Fatih Samatya με ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εξέταζαν το σπίτι για ώρες. Το πτώμα του Νορβηγού μεταφέρθηκε με νεκροφόρα στο νεκροτομείο του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου στο Bahçelievler. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του τουρίστα θα ξεκαθαρίσουν μετά την νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.