Ν.Δ.: 21.000 πολίτες έχουν συμμετάσχει στη διαβούλευση για το πρόγραμμα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στις 21.000 ανέρχονται οι πολίτες που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής στη διαβούλευση για την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, καλώντας παράλληλα σε συμμετοχή και άλλων πολιτών.

«Στις 16 Ιουνίου 2016 μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοινώσαμε την έναρξη διαβούλευσης για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε 3 επίπεδα. Με τους κοινωνικούς φορείς, με τις κομματικές οργανώσεις, αλλά και με κάθε πολίτη ξεχωριστά μέσω της ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Συνεχίζουμε την παράλληλη προσπάθειά μας μέχρι τα τέλη Ιουλίου» σημειώνει και προσθέτει:

«Σας καλώ να συμμετάσχετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, στη διαβούλευση για το πρόγραμμα που έχει στόχο να αναδείξει το δικό μας ελληνικό, αξιόπιστο σχέδιο που θα δώσει ευκαιρίες και προοπτικές στους πολλούς. Βοηθήστε μας να χτίσουμε την ελπίδα της αλήθειας».

Καλεί ειδικότερα τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diavoulefsi.nd.gr μέχρι 29 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.