Ν.Δ. για ΟΑΣΘ: Ακριβό το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού

Ακροβατισμούς στο θέμα του ΟΑΣΘ καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας πως το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι ακριβό.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, «η τοποθέτηση του κ. Παππά ως Προέδρου του ΟΑΣΘ αποτελεί, δυστυχώς, τη μία όψη του νομίσματος».

«Η επιλογή αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από νομικούς ακροβατισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα του ΟΑΣΘ, καθώς και σε πρωτόγνωρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρακτικές, με κορυφαία αυτή της κρατικοποίησης του Οργανισμού», πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής.

Συμπλήρωσε επίσης ότι «η κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, προβαίνει για άλλη μια φορά σε ενέργειες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και μακροπρόθεσμα στην επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου».

«Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι ακριβό. Το πλήρωσε το επιβατικό κοινό της Αθήνας και ήρθε, δυστυχώς, η ώρα να το πληρώσει και αυτό της Θεσσαλονίκης», κατέληξε ο κ. Καραμανλής.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς, αναφερόμενος στον διορισμό του Στέλιου Παππά ως προέδρου του δ.σ. του ΟΑΣΘ, έκανε λόγο για κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας πολιτικής και ηθικής δεοντολογίας, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως καθιερώνει ως απαραίτητο προσόν διορισμού τον βαθμό συγγένειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.