«Να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε, όχι για το πού το έκανε»

Υποστηρίζει η θεία του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού παραμένει ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων την 1.4.24.

Η θεία του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους μίλησε στο Live News: «Κάνεις δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει και ήταν τόσοι άνθρωποι εκεί. Η ζωή μας πια δεν είναι η ίδια και είμαστε συντετριμμένοι. Θα ήθελα πολύ να κάνω μία αγκαλιά την μαμά της Κικής, μία αγκαλιά που η ίδια δεν μπορεί να της κάνει. Πέρα από τον δράστη όμως, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι».

«Το παιδί έκανε συνήθως κακό στον εαυτό του. Όταν η οικογένεια πήγε σε πολλούς γιατρούς για να σώσει το παιδί του, όλοι έλεγαν πως είναι αυτοκαταστροφικός. Κανείς μας δεν περίμενε πως είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπος. Περίμενα πως θα αυτοκτονούσε, όχι πως θα έκανε κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ζητάμε αθώωση. Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε. Να δικαστεί και να πληρώσει για τη δολοφονία που έκανε και όχι για τον τόπο που την έκανε», επισήμανε.




«Η οικογένεια θέλει να γίνουν σωστά οι γνωματεύσεις και να πάει εκεί που θα κρίνουν. Είναι κρίμα να βγαίνει μία πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη. Υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με την εγκυμοσύνη», υποστήριξε η θεία του 39χρονου δράστη.





Και πρόσθεσε: «Ο Θανάσης δεν σήκωσε χέρι αλλά η Κική αποφάσισε να κάνει άμβλωση συνοδεία της μητέρας της. Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλλε λόγω ξυλοδαρμού. Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του ο δράστης. Τον δράστη δεν τον έχει δει κανείς από τους συγγενείς του. Η μητέρα του χτυπιόταν στο Τζάνειο γιατί δεν την άφησαν να δει το παιδί της και δεν την άφησαν να μπει ούτε ένα λεπτό».

«Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική; Θα ζήσει ο ανιψιός μου μετά από αυτό; Το ότι αναπνέει σημαίνει ότι ζει; Φοβόμαστε πως όταν μπορέσει να ξανακάνει απόπειρα. Θέλουμε να δικαστεί για το έγκλημα αλλά όχι για την τοποθεσία πουν έγινε», σχολίασε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.