Νατσιός στη Βουλή: «Ανίκανος σε βαθμό κακουργήματος ο Καραμανλής»

«Τι έργο επιτελείτε και για ποια κοινωνία δουλεύετε;», αναρωτήθηκε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός.

Μιλώντας πρώτος μιας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε κώλυμα ο κ. Νατσιός έκανε ένα απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Μίλησε για την Παιδεία, την ακρίβεια, τους γάμους ομοφύλων, τις παρελάσεις, την υγεία κλπ.

«Μια κοινωνία χωρίς αρχές που αμφισβητεί τα πάντα δεν έχει μέλλον και εσείς μια τέτοια κοινωνία θέλετε να φτιάξετε», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο αναφέροντας τις αγωνίες των πολιτών σχολίασε: «Ο πολίτης που περπατάει στο δρόμο σκέπτεται πως από τύχη δεν έπεσε πάνω του κάποια κολώνα».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει τη δική της προσωπική και εγωιστική ατζέντα. «Ακούτε μόνο τα ροδάκια της πανάκριβης καρέκλας σας», είπε χαρακτηριστικά.

«Πήρατε από τον κόσμο το ψωμί του δίνετε ψίχουλα και μιλάτε για πρόοδο», πρόσθεσε και στη συνέχεια είπε: «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν, η κοινωνία επέστη παντός είδους εξαθλίωση».

Επίθεση Νατσιού κατά Καραμανλή
«Ήθελε να μείνει στην ιστορία ως “ανίκανος σε βαθμό κακουργήματος”. Μήπως θέλετε κύριε Καραμανλή να σας ζητήσει και συγγνώμη ο ελληνικός λαός», είπε ο Δημήτρης Νατσιός.

Απευθυνόμενος στους κυβερνώντες μίλησε για «όρθια λάθη» και κατέληξε: «Δεν έχουμε ανάγκη από καμία άνωθεν τιμωρία γιατί φτάσαμε να φτιάχνουμε τις μάστιγες μόνοι μας».

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.