ΝΔ για Δρίτσα: Προσβάλλει τη μνήμη των 23 θυμάτων της 17Ν

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για τη δράση της 17Νοέμβρη εξέδωσε η ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, να πάρει θέση.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα στο «Κανάλι Ένα», ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη, προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων. Είναι δε χυδαίο να επικαλείται την πολιτική ταυτότητα των θυμάτων, λες κι έχει κάποιος το δικαίωμα να καταδικάζει σε θάνατο και να δολοφονεί όποιον θέλει.

Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα, είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.