ΝΔ: Θυσιάζει τα πάντα στον βωμό των μικροπολιτικών αδιεξόδων και ιδεοληψιών του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση, «αφού πρώτα δεν υπερψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Ιανού, εχθές δεν υπερψήφισε ούτε την τροπολογία για την αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από τη θεομηνία».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη ΝΔ, και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε κατά του συνόλου της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική που ανοίγει τον δρόμο για εισροή 19 δισ. ευρώ στους Έλληνες αγρότες.

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι παραμένει σταθερά απέναντι στους μικρομεσαίους, απέναντι στους αγρότες, απέναντι στα συμφέροντα των πολλών, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό των μικροπολιτικών του αδιεξόδων και ιδεοληψιών. Εκτός αν απλώς ο κ. Τσίπρας υιοθέτησε εκ νέου το δόγμα του για το Μάτι “και να τα έπαιρνες, θα τα σπατάλαγες”, το οποίο, λογικά, θα έχει την ευκαιρία να αναλύσει στους αγρότες της Θεσσαλίας και της υπόλοιπης Ελλάδας στις επόμενες επισκέψεις του…» δηλώνει η το γρφαείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.