Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία 29χρονου-Την είχε κακοποιήσει ξανά πριν ένα μήνα

Νέες αποκαλύψεις για το τραγικό περιστατικό στη Γλυφάδα, με έναν 29χρονο να βάζει τέλος στη ζωή του, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Ο νεαρός άνδρας, γνώριμος των Αρχών, καθώς είχε σωρεία ποινικών αδικημάτων στο «βιογραφικό» του έχοντας απασχολήσει για ληστεία, ναρκωτικά και απείθεια έδινε παρών κάθε 1η και 16η στο ΑΤ Γλυφάδας.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 29χρονος είχε κακοποιήσει πριν από περίπου ένα μήνα ξανά την 23χρονη σύντροφό του.

Πώς έγινε η τραγωδία
Ο 29χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από τσακωμό με τη σύντροφό του, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ανέβηκε στο διαμέρισμα και κλειδώθηκε, με την 23χρονη σύντροφό του αιμόφυρτη από τα χτυπήματά του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όταν νωρίτερα ομάδα ΔΙΑΣ τον είχε εντοπίσει να την ξυλοκοπά.

Αμέσως βρέθηκε διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο διαμέρισμα και εκεί βρήκαν τον άνδρα με μια σφαίρα στο κεφάλι, από πιστόλι Glock, το οποίο κατείχε παράνομα.

Να σημειωθεί πως χθες ο άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνασκίες και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Άμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο».

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.