Νεφώσεις, ασθενείς βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Παγετός στα κεντρικά και βόρεια

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πιθανότητα ασθενών βροχών να υπάρχει μόνο στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βόρεια της χώρας ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν αλλά και πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στο Ιόνιο. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένεται στις συγκεκριμένες περιοχές με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς κελσίου ενώ στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται σε Κυκλάδες – Κρήτη. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα νότια θα έχουν τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αττική. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Ίδια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 00 (μηδέν) έως 14 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο αναμένεται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.