Τραγικό τέλος βρήκε ένας 68χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής στο Σίσι Λασιθίου, το πρωί της Παρασκευής (30/8) έπεσε από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του, όπου εκτελούσε εργασίες.
Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6:30 το πρωί, όταν ο άνδρας κουβαλούσε αντικείμενα τα οποία κατέβαζε με σκοινί από το μπαλκόνι του. Σύμφωνα πληροφορίες, ό άτυψος άνδρας έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πιθανώς παρασυρμένος από το βάρος των αντικειμένων.
Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο μετά την ειδοποίηση, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς ο 68χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του. Η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό ατύχημα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πτώσης.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























