Νίκος Παππάς: Οικονομική γενοκτονία ο πτωχευτικός

Για απόπειρα οικονομικής γενοκτονίας, μέσω του νέου πτωχευτικού, κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του επιχείρησαν να διαπράξουν μια οικονομική γενοκτονία, κρυπτόμενοι και φυγομαχώντας. Ο νέος πτωχευτικός καταργεί κάθε προστασία της α’ κατοικίας, ταυτίζει το φυσικό πρόσωπο με τις εταιρείες, επιταχύνει την ύφεση καθώς πετά κόσμο από την οικονομική διαδικασία, θα αυξήσει την ανεργία» ανέφερε με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε εχθές η αξιωματική αντιπολίτευση κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Μιλώντας στο Θέμα Radio, σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξής του που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επεσήμανε ότι το «κατάπτυστο νομοσχέδιο» βρίσκει απέναντι όλους τους φορείς, πλην των τραπεζών, ενώ τα ΜΜΕ «έχουν απλώσει πέπλο σιωπής γύρω από το θέμα». Χαρακτήρισε τον νέο πτωχευτικό κώδικα «καταλύτη του σχεδίου Πισσαρίδη, που μιλά για επιχειρήσεις “ζόμπι”», ενώ επεσήμανε ότι «για δεύτερη φορά -η πρώτη ήταν στο Εφετείο- όλη η προοδευτική αντιπολίτευση βρίσκεται σύσσωμη απέναντι στη κυβέρνηση. Καλούμε τα προοδευτικά κόμματα να καταψηφίσουν τον υπουργό Οικονομικών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.