Νοσηλευτές για αρνητές: «Λένε πως τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο – Ακούμε σημεία και τέρατα»

Ιστορίες καθημερινής τρέλας αφηγούνται υγειονομικοί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Έρχονται συνέχεια αντιμέτωποι με αρνητές και με ακραίες συμπεριφορές, χώρια την απειλή που λέγεται κορονοϊός.

Τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι υγειονομικοί, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό, αλλά και τους αρνητές της πανδημίας, περιέγραψε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης, μιλώντας στον Real Fm 107,1 Θεσσαλονίκης.

«Ακούμε καθημερινά σημεία και τέρατα. Αντιμετωπίζουμε την τρέλα του καθενός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τουχτίδης και ανέφερε περιστατικά αρνητών που πετούν τις μάσκες οξυγόνου και βγαίνουν στους διαδρόμους ή βιντεοσκοπούν με τα κινητά τηλέφωνα νοσηλευτές και γιατρούς την ώρα που διασωληνώνουν ασθενείς.

Επίσης, αποκαλύπτει δηλώσεις αρνητών που σοκάρουν: «Μας λένε ότι τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο για να πεθάνουν…»!

Ο κ. Τουχτίδης αναφέρθηκε και στην τελευταία εφημερία του Παπαγεωργίου, που έληξε το πρωί της Δευτέρας (15.11.2021), λέγοντας ότι στα επείγοντα προσήλθαν πάνω από 700 άτομα, από τα οποία το 30% με υποψία για covid.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.