Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του φονικού έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (29.4.2024), όπου ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι κάποια άτομα από τις δύο παρέες είχαν προηγούμενα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο 23χρονος, δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, και έφτασε στο σημείο πιθανότατα αφού ειδοποιήθηκε από τους φίλους τους.

Οι δύο παρέες βγήκαν έξω από το κέντρο για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές όταν ξαφνικά βγήκαν μαχαίρια και όπλα.

Ο 23χρονος προσπάθησε να πυροβολήσει, αλλά το όπλο του έπαθε εμπλοκή και δέχτηκε τη φονική μαχαιριά στο λαιμό.




Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν από μαχαίρι ένας 26χρονος φαντάρος, που ήταν με την παρέα των δραστών και ένας νεαρός από την παρέα του θύματος που νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στο ΚΑΤ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος τον 23χρονο, ενώ έπειτα από έρευνες βρέθηκε το όπλο και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο δράστης έχει ήδη ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ και οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή, είναι γνωστές στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αρκετό υλικό από κάμερες στο οποίο φαίνεται η συμπλοκή, γεγονός που βοηθάει τους αστυνομικούς στις έρευνές τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.