«Ο 48χρονος ήταν οξύθυμος – Τσακωνόταν με τη μητέρα του» λένε γείτονες

Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα που κατοικούσαν μαζί στο Παλαιό Φάληρο. Γείτονες αναφέρουν πως ήταν αρκετά οξύθυμος και υπήρχαν συχνοί τσακωμοί με την μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνδρας σκότωσε τη μητέρα του με δύο μαχαιριές στην καρδιά και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, ενώ παράλληλα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Ο 48χρονος φερόμενος ως μητροκτόνος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μετά το θάνατο του πατέρα του αυτός ήταν που ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση με μάρμαρα για μνήματα, στο Παλαιό Φάληρο.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν χρόνια και τον έβλεπαν καθημερινά, μιλούν στο newsit.gr και κάνουν λόγο για ένα «καλό παιδί». Σημειώνουν πως στο μαγαζί ερχόταν κάθε μέρα και η μητέρα του, ενώ όπως λένε: «Δεν είχαμε δει κάτι περίεργο. Είναι πολύ άσχημο και στενάχωρο αυτό που έγινε. Κρίμα».Συνάδελφος του 48χρονου ανέφερε στο newsit.gr πως γνωρίζει τον φερόμενο ως δράστη εδώ και 20 χρόνια και αναφέρει πως ήταν «σωστός συνεργάτης και δεν είχε δώσει δικαίωμα στην γειτονιά. Δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, δεν το περίμενα τέτοιο κακό, έχουμε αιφνιδιαστεί στο άκουσμα αυτής της είδησης».

Ωστόσο, γείτονες γιου και μάνας αναφέρουν πως υπήρχαν φορές που ο 48χρονος «ήταν αρκετά οξύθυμος και τσακωνόταν με τη μητέρα του, αλλά δεν ήταν έντονοι οι τσακωμοί τους».

Σημειώνεται πως γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας που μίλησε στο newsit.gr, είπε ότι λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούγονταν «φωνές σαν κάποιος να τσακώνεται».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου, Μαρίνος Αλειφέρης, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.