«Ο αέρας φέρνει αποκαΐδια ως εδώ που παίζει ο μικρός»

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (3/8) στην Βαρυμπόμπη απειλώντας ανθρώπινες ζωές και προκαλώντας ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές, όπως είναι φυσικό, πρωταγωνιστεί στην σημερινή επικαιρότητα.

Τα social media έχουν πλημμυρίσει με αναρτήσεις αγωνίας, φόβου και συμπαράστασης για τους κατοίκους των πληττόμενων περιοχών, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η Αλίκη Κατσαβού με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολίασε την έκταση που έχει πάρει η πυρκαγιά, αναφέροντας ότι οι στάχτες έχουν φτάσει έως εκεί που βρίσκεται με τον γιο της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η #σκέψη μου είναι σε όλους εκείνους που βοηθούν να σβήσουν οι φωτιές αυτή την ώρα και σε όσους αγωνιούν για την οικογένεια και την περιουσία τους. Ο αέρας φέρνει αποκαΐδια ως εδώ που παίζει ο μικρός.»

Υπογραμμίζεται ότι η ατμόσφαιρα  στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στις γύρω περιοχές από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και τις γύρω περιοχές  είναι αποπνικτική.

Οι στάχτες έχουν «καθίσει» παντού με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στην αναπνοή τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.