Ο Αρναούτογλου επισκέφτηκε τον Σταρόβα στο νοσοκομείο – Tι είπε

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκε τον καλό του φίλο και άλλοτε συνεργάτη του στο Τζάνειο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τα πρωινά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του μουσικού είναι σταθερή και πως οι γιατροί που έχουν αναλάβει τον Δημήτρη Σταρόβα είναι αισιόδοξοι.

Χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος μέσα από το «Super Κατερίνα» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, ένα ιδιόχειρο σημείωμα του μουσικού, από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε σε ένα χαρτί το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα». Το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, η Άννα Σταθάκη ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Happy Day» και εξέφρασε την αισιοδοξία τόσο της ίδιας, όσο και των γιατρών, για την επανάκτηση της ομιλίας του Δημήτρη Σταρόβα. Η δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της, μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα λόγια της, τα οποία ήταν τα εξής: «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα».
Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου. Το πρωί της επομένης, η σύντροφός του, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Άννα Σταθάκη στην ίδια εκπομπή: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.