Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Τους περισσότερους κλυδωνισμούς από τα τρία μεγάλα κόμματα δέχεται τις τελευταίες ώρες το ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών στελεχών με ένα πρόσωπο, αυτό του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα όμως να ξεχωρίζει.

Άλλοι δημόσια, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Νίκος Παπανδρέου και η Νάντια Γιαννακοπούλου και άλλοι προς το παρόν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις αμφισβητούν την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και την στρατηγική που ακολουθήθηκε στην πορεία προς τις ευρωκάλπες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr ως βασικός αντίπαλος και διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πλασαριστεί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή δεν είναι μια απόφαση των τελευταίων ημερών αλλά οι διεργασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί καθώς έχει προσληφθεί ήδη εταιρεία συμβούλων η οποία μάλιστα έχει σχεδιάσει και θα εξακολουθήσει να σχεδιάζει την στρατηγική του.

Όπως όλα δείχνουν οι πιέσεις αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα και πιθανότατα θα δούμε και άλλους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα φαίνεται να υποστηρίζεται από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.