Ο δολοφόνος της 11χρονης έκανε αναρτήσεις στα social media πως την ψάχνει

Απίστευτο θράσος από τον δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία ο οποίος ανήκει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, καθώς είναι θείος του παιδιού.

Ο 37χρονος άνδρας το πρωί, πριν ανακαλυφθεί η σορός του άτυχου κοριτσιού στα χωράφια στην Ηλεία έκανε αναρτήσεις στα social media πως την έψαχνε και κοινοποιούσε μάλιστα το amber alert με την εξαφάνισή της και καλούσε όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 11χρονη Βασιλική εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής (10/06/2024).
«Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, Δευτέρα, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο», έλεγε η ανακοίνωση.




«Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο»
Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η μητέρα της 11χρονης αφού έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν: «Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως άμα είναι το παιδί μου νεκρό.
Αυτό έχω μόνο, δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην αστυνομία τώρα. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Το μόνο που είπαν πως βγήκαν ένα κοριτσάκι χτυπημένο. Και δεν ξέρω και άμα είναι το παιδί μου»

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας» αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.