Ο δολοφόνος της Κυριακής δεν έπεισε τον ψυχίατρο – Οδεύει προς κανονικό κελί

Δεν πείστηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού από τους ισχυρισμούς του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο δράστης του εγκλήματος βρίσκεται μέχρι στιγμής ψυχιατρείο των φυλακών και σύντομα αναμένεται να πάρει τον δρόμο για το κελί.

Συγκεκριμένα, ο ψυχίατρος είχε να δώσει δύο απαντήσεις σχετικά με τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα και τους ισχυρισμούς που είχε προτάξει. Αν ο δράστης ήταν εξαρτημένος από τοξικές ουσίες και αν πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις, είναι αρνητική. Όπως μάλιστα ανέφερε στην πραγματογνωμοσύνη: «Στον παρόντα χρόνο δεν έχει ενεργή ψυχοπαθολογία και την ημέρα που τέλεσε το έγκλημα δεν είχε διαταραγμένη καμία πνευματική του λειτουργία».

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως ο δράστης ήταν σε θέση να αντιληφθεί το άδικο των πράξεών του. Ακόμα και σε ό,τι αφορά στην εξάρτηση, το συμπέρασμα του πραγματογνώμονα είναι πως «δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εξαρτημένο άτομο».

«Ήξερε ακριβώς τι έκανε όταν δολοφονούσε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων» φέρεται να κατέληξε ο ψυχίατρος που τον εξέτασε.

Με δεδομένη την έκθεση του ειδικού, δεν υπάρχει πλέον λόγος ο δράστης του εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους να βρίσκεται στο ψυχιατρείο των φυλακών και άμεσα αναμένεται να μεταφερθεί σε κανονικό κελί.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.