Ο Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ – «Είχαμε καταλάβει πώς τα πράγματα είναι σοβαρά»

Ένας από τους σεφ της βασιλικής οικογένειας, ο Νίκος Κουλούσιας, μιλά στο DEBATER για το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο καθώς ο κόσμος βρίσκεται έξω από το Μπάκιγχαμ αλλά και για τη στιγμή που τους ανακοινώθηκε πώς θα πρέπει να πάρουν μαζί τους τη μαύρη στολή η οποία φοριέται σε τέτοιες περιπτώσεις.

“Η κατάσταση και το κλίμα εδώ πέρα είναι πάρα πάρα πολύ βαρύ. Εμείς φύγαμε έκτακτα για το Μπαλμόραλ, όλη η ομάδα. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις και εκεί για αυτό μας ανέβασαν στο συγκεκριμένο μέρος. Ήταν κάτι πάρα πολύ γρήγορο, κάτι για το δρόμο με την αποχώρηση τους και την επιστροφή τους για το Μπάκιγχαμ”.

Μιλώντας για την τελετή του στέμματος είπε:

“Το απόγευμα γυρνάω στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γιατί θα υπάρχει συνάντηση με την πρωθυπουργό, θα γίνει ανακοίνωση επίσημη του νέου Βασιλιά Καρόλου αλλά όχι τελετή του στέμματος. Απλά θα ανακοινωθεί επίσημα”.

Οι εικόνες έξω από το Μπάκιγχαμ μιλούν από μόνες τους, όπως αναφέρει ο διακεκριμένος σεφ, και λέει χαρακτηριστικά “Έχουμε νομίζω το ίδιο κλίμα με τον θάνατο της Νταϊάνα. Γύρω από το Μπάκιγχαμ είναι όλα κλειστά, δεν μπορούν να περάσουν αυτοκίνητα. Θα υπάρχει η σωρός της βασίλισσας για το κοινό τρεις ημέρες”.

Είχαμε καταλάβει πώς είναι σοβαρά τα πράγματα
Ο γνωστός σεφ μιλά για τη στιγμή που είχαν καταλάβει πως η κατάσταση είναι σοβαρή και πώς έφυγαν άρον-άρον για το Μπαλμόραλ.

“Μισή ώρα πριν την ανακοίνωση την επίσημη του Μπάκιγχαμ για το θάνατο της βασίλισσας, είχαμε καταλάβει ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Απλά μας είπαν ότι αναχωρείτε για το Μπαλμόραλ. Μας είχαν πει να έχουμε μαζί την μαύρη μας στολή, όποτε εκεί καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Όταν ήμασταν στον δρόμο για τη Σκοτία, λάβαμε τη δήλωση και ακούστηκε “η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε”. Εμείς από το 2017 που συνεργαζόμαστε, είναι σαν να έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος”.

Πηγή: debater.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.