Με μια καυστική αναφορά σε παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε ο Κώστας Ζαχαριάδης την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Λούλη στη θέση του ΓΓ Τουρισμού. Ο Κωνσταντίνος Λούλης έχει δεχτεί έντονη κριτική καθώς έχουν έρθει στην επιφάνεια φιλοχουντικές δηλώσεις του.
Ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε την ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι σε ηλικία «6 μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος» στο Παρίσι.
«Ο «έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος», να αποπέμψει τον φιλοχουντικό γ.γ. τουρισμού. Ο λαός μας στις 7/7 έστειλε εκτός Βουλής τους νοσταλγούς της χούντας, χρυσαυγίτες. Τις αντιλήψεις που έστειλε ο λαός στο περιθώριο, ένα δημοκρατικό κόμμα όπως η ΝΔ τις ανέχεται σε κυβερνητική θέση;»,έγραψε χαρακτηριστικά.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.





























