Ο Γιάννης Βογιατζής αποκαλύπτει για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη: «Είχε κρατήσει μυστικό ότι…»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βογιατζής και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και δήλωσε πως κανείς δεν γνώριζε ότι η ηθοποιός ήταν άρρωστη.

«Αν τα καταφέρω κι εγώ…»
«Η Μάρθα στα νιάτα της ήταν μια κούκλα, μια κυρία καθώς πρέπει, όταν μεγάλωσε. Στεναχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, όλοι όσοι τη γνωρίσαμε κι ήμασταν φίλοι της, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των ανθρώπων», είπε αρχικά για τον θάνατό της.

Και πρόσθεσε: «Ας είναι καλά εκεί πέρα που πήγε κι εύχομαι να συναντηθεί με τους φίλους και τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Βλέπω έναν ωραίο θίασο στον ουρανό. Αν τα καταφέρω κι εγώ να πάω να ρίξω ένα τραγούδι εκεί ψηλά, θα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ο Θεός μαζί της».

Σε ερώτηση για το αν είχαν επαφές με την ηθοποιό, αποκάλυψε ότι η Μάρθα Καραγιάννη ταξίδευε πολύ και έτσι η παρέα τους κάποια στιγμή διαλύθηκε.

«Είχαμε καιρό να τα πούμε, γιατί η Μάρθα έκανε πολλά ταξίδια, της άρεσαν τα ταξίδια. Έλειπε πολλές φορές για μέρες και μήνες. Λοιπόν, σιγά σιγά ατόνησε το θέμα της παρέας. Όταν δουλεύαμε μαζί ήμασταν γνωστοί και φίλοι, αλλά τελευταία φορά που ήρθε εδώ στην Κερατέα που μένω, ήταν πριν 10 χρόνια. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε πως η Μαρθούλα ήταν άρρωστη. Το είχε κρατήσει μυστικό, όπως κράταγε μυστική τη ζωή της στα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.