«Ο καρδιολόγος μου είπε να μην πηγαίνω στην εκπομπή του Λιάγκα, ταράζομαι»

Ο γνωστός μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» για την απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο, και φανερά ευδιάθετος και ανανεωμένος δηλώνει ικανοποιημένος από τη νέα του ζωή.

«Με τους παρουσιαστές των άλλων εκπομπών υπάρχει σεβασμός, αγάπη, ενώ εδώ στην Ελλάδα είναι να βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την εμπειρία του στην Κύπρο.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω ηρεμίσει και καμιά φορά λέω κάτι που σχολιάζεται. Είχα πει για τον Γιώργο Λιάγκα ότι μου έχει πει ο καρδιολόγος μου να μην πηγαίνω στην εκπομπή του.

Το εννοώ, επειδή ο καρδιολόγος μου ξέρει ότι ταράζομαι και ανεβοκατεβαίνουν οι παλμοί μου είπε να μην πάω στην εκπομπή του», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Είναι άλλο να είσαι αυστηρός και άλλο το να βγαίνεις χωρίς λόγο επειδή θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το κάνει και δεν ξέρω το γιατί.

Και φαντάσου κάνουμε και μαζί ραδιόφωνο, είμαστε στον ίδιο σταθμό στην Κύπρο», είπε στην κάμερα του Open ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.