«Ο Κώστας ήταν και δικό μας παιδί»

Το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την πόλη. Ο 18χρονος Κώστας είχε αποφοιτήσει από το ΕΠΑΛ πριν από λίγες μέρες. Συμμαθητές και καθηγητές του, αισθάνονται συντριβή.

Το δικό τους συγκινητικό αντίο είπαν στον νεαρό Κώστα οι μαθητές και οι καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά στα Χανιά, από το οποίο αποφοίτησε ο άτυχος νέος, λίγες μέρες πριν χάσει τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 18χρονος σκοτώθηκε στο τροχαίο που συγκλόνισε τα Χανιά και την Κρήτη. Ήταν συνοδηγός στο μοιραίο αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, έξω από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Με θλίψη και οδύνη μάθαμε χθες πως χάθηκε πρόωρα και άδικα ένας μαθητής μας, ο Κώστας Θωμαδάκης. Ένα νέο παιδί, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, που είχε μπει από νωρίς στη βιοπάλη και προσπαθούσε με τα μέσα που διέθετε να τελειώσει και το σχολείο για μια καλύτερη ζωή.

Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψουμε τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι οι καθηγητές του για τον ξαφνικό και τραγικά πρόωρο χαμό του. Ο Κώστας ήταν και δικό μας παιδί. Το σχολείο μας, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο Κώστας να είναι το τελευταίο παιδί που χάνεται στην άσφαλτο».

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου του 2024. Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα. Ο 18χρονος Κώστας που σκοτώθηκε, μαζί με δύο φίλους του. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Το ΙΧ κατέληξε σε δέντρο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουνίου του 2023 στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στον Φουρνέ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.