Ο κυνηγός άφησε το όπλο και άρχισε τον αστυνομικό στις γροθιές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθη χθες το βράδυ (13-02-2021) στην Κλειτορία, ένας Έλληνας, διότι ενώ κυνηγούσε μετά τις 18:00, δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις αστυνομικών για έλεγχο. Μάλιστα γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη.

Ο παθόντας αστυνομικός μετέβη στο κέντρο υγείας Κλειτορίας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος του άνδρα και σε χώρο αποσκευών, οι αστυνομικοί βρήκαν και
κατάσχεσαν: τέσσερις κυνηγετικές καραμπίνες, 104 φυσίγγια, επτά μαχαίρια, έναν μπαλτά και περισσότερα από 100 κιλά νωπού κρέατος αγριόχοιρου.

Σύμφωνα με το tempo24, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων, ενώ επιπλέον του βεβαιώθηκε παράβαση 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.