Ο λόγος που ο Δασκαλάκης έστειλε φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στην Πισπιρίγκου

Αρχές Απριλίου του 2021, o Μάνος Δασκαλάκης έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη ένα μήνα πριν εξαιτίας της εξωσυζυγικής σχέσης που σύναψε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον αποκαλούμενο από τον Μάνο, «Γιαννάκη». Οι αλληλοκατηγορίες, οι καβγάδες και τα υπονοούμενα για απιστίες δεν έχουν τελειωμό. Στις 6 Απριλίου ο Μάνος στέλνει στη Ρούλα την παρακάτω φωτογραφία, που φέρνει στο φως το T-live.

Πρόκειται για το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού στην εκπομπή του Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντούσε, περιστασιακά, τον άνδρα που είχε μπει στη ζωή της. Ο Μάνος της ζητά να μην του ξαναστείλει μήνυμα, με τη Ρούλα να περνά στην αντεπίθεση, θυμίζοντάς του, τις δικές του απιστίες.

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες που ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μάνος: Έτσι μην ξαναπείς κάτι άλλο γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ρούλα Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.

Λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 21 Μαρτίου του 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης φεύγει από το σπίτι καθώς μαθαίνει για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον πονέσει όπως την πόνεσε και ο Μάνος στο παρελθόν. 

«Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα» απαντά, γεμάτη θυμό, η Ρούλα στο Μάνο.

Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.

Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.

Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.

Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.

Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ρούλα: Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο «άνδρας υπόδειγμα» που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή «αγάπαγε» τα παιδιά του και μας χάριζε ώρες ατελείωτης χαράς; Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, για να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους; Έχεις δίκιο. Θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες. Σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος  και ο «Γιάννακης» γνωρίζονται καλά, έχουν κοινά στοιχεία και πράγματα να τους δένουν. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες τους. Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σύζυγο του 35χρονου. Οι βίοι των δύο ζευγαριών είναι παράλληλοι σε πολλά σημεία, σαν να αντιγράφει, θα έλεγε κανείς, το ένα ζευγάρι τη ζωή του άλλου.  

Και μπορεί η σχέση της Ρούλας με τον 35χρονο από την Πάτρα να ξεκίνησε λίγο πριν τον θάνατο της Ίριδας, τα likes από την 32χρονη όμως στις φωτογραφίες του «Γιαννάκη» στο facebook, έπεφταν βροχή από το 2019.

Το πρώτο like γίνεται από τη Ρούλα στον 35χρονο τον Μάιο του 2019 όταν εκείνος αλλάζει τη φωτογραφία του προφίλ του, περίπου δύο βδομάδες μετά το θάνατο της Μαλένας, στις 13 Απριλίου του 2019.

Όλο το 2020 η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να δείχνει το ενδιαφέρον της κάνοντας likeς σε φωτογραφίες του 35χρονου αλλά και σε ερωτικά τραγούδια που ανεβάζει ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook. Στις 10 Μαρτίου του 2021 η Ρούλα, έχει πλέον συνάψει σχέση μαζί του και  κάνει και πάλι like στη νέα φωτογραφία προφίλ που ανεβάζει ο 35χρονος.

Δραστηριότητα, που συνεχίζει, ακάθεκτη, η 32χρονη και στις 30 Μαρτίου, 9 μόλις ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Ίριδας. 

Στο άκουσμα τη εξωσυζυγικής σχέσης ο Μάνος Δασκαλάκης αντιδρά άσχημα καθώς θίγεται ο ανδρικός του εγωισμός. Από τη μία συμπεριφέρεται με θυμό.  «Πωωωω… ανατρίχιασα. Πάρε τον (…) να έρθει να μας κάνει «ντα»».   

Από την άλλη δηλώνει πληγωμένος.  

Μάνος: Σε ευχαριστώ για όλα. Με πλήγωσες με τον καλύτερο τρόπο, δεν μπορούσες χειρότερα… Συγχαρητήρια πήρες την εκδίκησή σου με το ίδιο νόμισμα.

Ρούλα: Ναι, το έκανα και είπες ότι θα κάτσεις και μετά πάλι τα ίδια. Ε, δεν μπορώ άλλο. Δεν ήθελα καμία εκδίκηση και δεν ήθελα να σε πληγώσω. Τώρα τι λες εσύ δεν ξέρω και δεν θα ασχοληθώ άλλο, είναι άδικος κόπος. Εσύ ήσουν όλη την ώρα «έρχομαι – φεύγω».

Μάνος:  Συγχαρητήρια… Ήξερες πώς θα πονέσεις κάποιον που σε αγαπούσε. Εύχομαι ο επόμενος να σε (…) όπως (…) εσύ εμένα… Τίποτα άλλο… Καλή σου συνέχεια.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν ήθελα να το κάνω, στο είπα. Όταν ξεκολλήσει το κεφάλι σου από την τσίχλα που σου έχει κολλήσει, ίσως τα ξαναπούμε. Εσύ παιδάκι μου δε σέβεσαι τίποτα. Ούτε παιδιά πεθαμένα, ούτε ζωντανά… Εγώ δε διέλυσα τίποτε, εσύ διέλυσες την οικογένειά σου, γιατί δεν μπορείς να δεχτείς το λάθος. Όταν το έκανες εσύ ήταν ωραία;

 

Πηγή: https://www.tlife.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.