«Ο Μαζωνάκης αγαπάει την αδερφή του αλλά αυτό που έγινε ξεχείλισε το ποτήρι»

Ράγισε το γυαλί στη σχέση των αδελφιών Μαζωνάκη, λόγω αντιδικίας οικονομικής φύσεως, με τον Γιώργο να στρέφεται δικαστικά κατά της αδελφής του, με το περιβάλλον του ίδιου να αναφέρει ότι για να κάνει κάτι τέτοιο, τότε προφανώς «ξεχείλησε το ποτήρι».

Η οικονομική αντιδικία αφορά σε μια συγκεκριμένη αντιδικία για τουριστική επιχείρηση που έχουν τα δύο αδέλφια, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης ανακάλυψε ότι η αδερφή του τον «πέταξε» έξω από αυτήν.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Νίκο Μαζωνάκη ανέφεραν στο LIVE NEWS ότι και στο παρελθόν τα δύο αδέλφια, αν και αγαπιούνται, είχαν οικονομικές διαφορές, ωστόσο ποτέ δεν έφτασαν σε αυτό το σημείο.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι δίκαιος και υπέρ της οικογένειας. Για να φτάσει να κάνει κάτι τέτοιο, πάει να πει ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό – δεν είναι στον χαρακτήρα του να κάνει κάτι τέτοιο», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Θυμίζεται ότι χθες εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές πρωτοδικείο Πειραιώς. Με τα ασφαλιστικά μέτρα ζητά «διασφάλιση της δομής επιχείρησης».

Όπως γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία».

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτήν, με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.