Ο Οικονόμου αποκάλυψε πότε θα ανακοινώσει τις εκλογές ο πρωθυπουργός

Ότι ο πρωθυπουργός «θα αποσαφηνίσει πολύ σύντομα τις προθέσεις του» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ενώ πιεζόμενος σχετικά με τον χρόνο των εκλογών, σημείωσε «Κοντά στο Πάσχα θα υπάρχουν ανακοινώσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Περίπου στα μέσα Απριλίου λοιπόν αναμένεται να γίνει γνωστός ο χρόνος των εκλογών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες τοποθετούνται μέχρι στιγμής την 21η Μαΐου.

Σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε ερωτώμενος σχετικά πως: « Ο πρωθυπουργός γνώριζε ότι το έργο έχει μείνει πίσω και κάναμε ό, τι περνούσε από το χέρι μας. Δεν γίνεται να γνωρίζει ότι αυτός που ήταν βάρδια σηκώθηκε και έφυγε.

Η τηλεδιοίκηση δεν είχε ολοκληρωθεί σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν βλέπαμε το τρένο στη Λάρισα. Από το Πλατύ μέχρι τον Προμαχώνα υπάρχει σύστημα. Ασφαλιστικές δικλείδες υπήρχαν και δεν τηρήθηκαν. Είναι μια αλληλουχία τραγικών σφαλμάτων, χρόνιες καθυστερήσεις και αδράνειες. Δεν μπορώ να βάλω εγώ ζυγαριά τι ευθύνεται περισσότερο και τι λιγότερο. Να προσωποποιηθούν οι ευθύνες.

Ο θάνατος 57 ανθρώπων είναι μια τραγωδία και μας υπαγορεύει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην το ξαναζήσουμε. Ένα από τα πράγματα είναι να μην πάρουμε μοιρογνωμόνιο να ζυγίσουμε την κάθε λέξη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.