«Ο πατέρας μου με είδε για πρώτη φορά στη βάπτισή μου»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Κότσιρας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», στην οποία αποκάλυψε ότι γνώρισε τον πατέρα του όταν ήταν 2,5 ετών επειδή ήταν ασυρματιστής και έλειπε από το σπίτι, θέλησε να μοιραστεί την δική του προσωπική ιστορία.

Όπως είπε, και ο δικός του μπαμπάς έκανε το ίδιο επάγγελμα και απουσίαζε σε ταξίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, τόνισε ότι τον είδε για πρώτη φορά στη βάφτισή του ενώ μεγαλώνοντας είχαν μια σχέση σύγκρουσης.

«Μου φαίνεται αδιανόητο»
«Ταυτίζομαι με τον Γιάννη Κότσιρα. Και εμένα ο πατέρας μου ήταν ασυρματιστής και όλα αυτά που λέει για τη δυσκολία στην επικοινωνία με τα τηλέφωνα και τον καιρό που είχε να τον δει, τα θυμάμαι πολύ καλά. Ακούγοντας τον τώρα ανατρίχιασα λίγο. Σκεφτόμουν και εγώ ότι πήγαινα στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό και περίμενα να τον δω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είπε ότι τον είδε 2,5 χρονών. Εμένα ο πατέρας μου με είδε στη βάφτισή μου πρώτη φορά. Μου έχουν πει μεγαλώνοντας ότι έλειπε πολύ καιρό και γύρισε και με είδε στη βάφτιση, που τώρα αυτό εμένα μου φαίνεται αδιανόητο».

«Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Είχαν τους ασυρμάτους και ένα σύστημα και θυμάμαι να είμαστε πάνω από ένα τηλέφωνο για να του απαντήσουμε όταν θα μας καλούσε. Μας έλεγε η μάνα μου «παιδιά έχουν περάσει μέρες, θα πάρει τηλέφωνο ο πατέρας σας κοιτάξτε να είστε στο σπίτι». Ξυπνούσαμε μέσα στη νύχτα γιατί ήταν στην άλλη άκρη του κόσμου για να μιλήσουμε», περιέγραψε.

Επίσης, ανέφερε ότι επειδή έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε δημιουργηθεί μια σχέση σύγκρουσης μεταξύ τους. «Εκ των πραγμάτων δημιουργείται μια σχέση σύγκρουσης. Είναι ένας άνθρωπος που λείπει τόσο καιρό και όταν έρχεται πίσω διεκδικεί τον ρόλο του», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.