Ο πρώην σύντροφος της έσπασε έναν κουβά στο κεφάλι και μετά της έριξε χλωρίνη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της μία 45χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη καθώς, όπως κατήγγειλε στις Αρχές, ο 31χρονος άνδρας της επιτέθηκε, την χτύπησε και την περιέλουσε με χλωρίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής (9/6) στο σπίτι της γυναίκας όταν ο 31χρονος, για άγνωστο λόγο, της επιτέθηκε, της έριξε βρόμικα νερά από έναν κουβά σφουγγαρίσματος και στη συνέχεια την χτύπησε με αυτόν σπάζοντας τον κουβά στον ώμο της.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, στη συνέχεια ο 31χρονος άρπαξε μαινόμενος την γυναίκα με τα χέρια του και την έσυρε στο μπάνιο του σπιτιού όπου της έριξε χλωρίνη στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους.

Όσον αφορά στον δράστη, εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στη γυναίκα χορηγήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. έντυπο υλικό σχετικά με τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής, ενώ ενημερώθηκε για τη δυνατότητα φύλαξης της σε ασφαλή χώρο, ωστόσο δεν επιθυμούσε.

Παράλληλα η γυναίκα ενημερώθηκε για την εφαρμογή του «panic button» ωστόσο δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση της στο κινητό της.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.