Ο ψήστης «τίγρης» που γίνεται viral στο TikTok με τις αμίμητες ατάκες του – Το τραγούδι που «κολλάει»

Είναι ψήστης και δείχνει να απολαμβάνει τη δουλειά του. Η ταβέρνα στον Παρνασσό γεμίζει από κόσμο και οι εικόνες στις οποίες πρωταγωνιστεί, σαρώνουν το TikTok και όχι μόνο…

Τα βίντεο στο TikTok διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο «τίγρης» όπως τον λένε οι φίλοι του, ένας ψήστης σε ταβέρνα του Παρνασσού, έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο. Πρόκειται για τον Λουκά Κωτσούλα που έχει την ταβέρνα «Κωτσούλας ο Κυνηγός». Τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις αργίες, το κατάστημα είναι γεμάτο ασφυκτικά, τόσο τα μεσημέρια όσο και τις νυχτές. Στα κάρβουνα ψήνονται από κρεατικά μέχρι ψάρια, για όλα τα γούστα των πελατών.

Η ταβέρνα βρίσκεται στο χωριό της Πολύδροσου στον Παρνασσό. Πρόκειται για ένα χωριό σε ύψος 380 μέτρων, είναι πολύ κοντά στους Δελφούς, στην Αγόριανη, αλλά και την Αράχωβα. Είναι επίσης συνηθισμένος προορισμός για μοτοσικλετιστές που οργανώνουν ταξίδια στην ευρύτερη περιοχή.

Ο «τίγρης» έχει καταφέρει να μην περνάει απαρατήρητος στο TikTok. Πάνω από 30.000 ακόλουθοι, κοντά στις 700.000 τα «like» και εκατομμύρια προβολές, ο Λουκάς Κωτσούλας έχει γίνει… φίρμα καθώς πλέον οργανώνει live με τους ακολούθους του, ενώ προσπαθεί να επεκταθεί και στο YouTube.

 

Με τη χαρακτηριστική ντοπιολαλιά προκαλεί χαμόγελα και έχει πετύχει το μεγάλο του στόχο, όπως φαίνεται, που δεν είναι άλλος, από το να διαφημίσει την επιχείρησή του.

 

 

Ωστόσο, το μεγαλύτερο σουξέ είναι το τραγούδι που λέει πως έχει «κολλήσει» σε όλους όσοι το έχουν ακούσει. «Θα ρίξω Κάλας στο σκυλάκι σου, για να μπαινοβγαίνω στο σπιτάκι σου», λέει ο… καλλιτέχνης παραφράζοντας ένα ηπειρώτικο τραγούδι του Αλέκου Κιτσάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.