Ο ψυχολόγος της ΕΛΑΣ πριν από το έγκλημα είχε παραπέμψει το ζευγάρι σε ψυχίατρο που τους χορηγούσε αγωγή

Η 45χρονη με τον 50χρονο σύζυγό της που την σκότωσε στο σπίτι τους
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στη Δράμα, όπου 52χρονος αστυνομικός δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αναφορικά με την ψυχολογική υποστήριξη που φέρεται να είχε αναζητήσει το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε απευθυνθεί στον ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν μόνο δύο ιδιωτικές συνεδρίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις συναντήσεις αυτές δεν αναφέρθηκαν περιστατικά κακοποίησης, απειλές, αυτοκτονικές σκέψεις ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη βίαιης συμπεριφοράς που θα μπορούσε να προϊδεάσει για την τραγική εξέλιξη.

Μετά τις δύο συνεδρίες, τόσο ο 52χρονος όσο και η 45χρονη αστυνομικός παραπέμφθηκαν σε ιδιώτη ψυχίατρο για περαιτέρω παρακολούθηση. Ο ψυχίατρος φέρεται να είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ψυχική κατάσταση ή τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες από τον ιδιώτη ψυχίατρο σχετικά με τα συμπεράσματα της παρακολούθησης ή τυχόν ενδείξεις που είχε διαπιστώσει κατά τη διάρκεια των συνεδριών με το ζευγάρι.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.