«Ο Τσιτσιπάς δεν πήρε αμοιβή για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε πάρει αμοιβή για την συμμετοχή του στην καμπάνια υπέρ των μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού το προηγούμενο διάστημα, ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτημα που εκρεμμούσε από προηγούμενο briefing.

Το θέμα είχε προκύψει μετά τις δηλώσεις Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό για τις οποίες μάλιστα ο κ. Οικονόμου είχε τονίσει ότι «αμφισβητείται η ικανότητά του (σ.σ. του κ. Τσιτσιπά) να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα. Και αμφισβητείται διότι δεν έχει ούτε τις γνώσεις, ούτε τις σπουδές, ούτε το ερευνητικό έργο που θα του επέτρεπαν να σχηματίσει άποψη γύρω από αυτό».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης υπέρ του εμβολιασμού αλλά για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κοροναϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.