Ο βιασμός 17χρονης και το ανώνυμο τηλεφώνημα που σοκάρει

O βιασμός της ανήλικης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Κλειστά στόματα σε χωριό στο Λασίθι έχουν αρχίσει να ανοίγουν…

Ο βιασμός φέρεται να σημειώθηκε πριν από μήνες σε χωριό στο Λασίθι, αλλά τότε όλοι όσοι γνώριζαν σιώπησαν. Χθες ένα ανώνυμο τηλεφώνημα έφερε την εμπλοκή της αστυνομίας, που ήδη ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης. Η ανήλικη επιμένει ότι έπεσε θύμα και έχει κατονομάσει έναν 55χρονο συγνωριανό της, που αρνείται τα πάντα. Όπως λέει η 17χρονη, ο άντρας την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του και λίγο αργότερα τη βίασε σε απόμερο σημείο.

Υπόθεση καταγγελίας βιασμού ανήλικης από 55χρονο ερευνούν με προσοχή από χθες 6 Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικές αρχές στο Λασίθι. Ένα τηλεφώνημα, που έκανε λόγο για συχνή παρουσία του κοριτσιού σε καφενείο χωριού, παρέα με ηλικιωμένους θαμώνες, κινητοποίησε τα αντανακλαστικά των αστυνομικών και χθες το πρωί η 17χρονη με τους γονείς της, κλήθηκαν στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου.

Εκεί η κοπέλα, παρουσία ψυχολόγου, ανέφερε ότι στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, 55χρονος συγχωριανός της την πήρε με τη βία στο αυτοκίνητό του, την οδήγησε σε απόμερο σημείο και τη βίασε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σε βάρος του 55χρονου σχηματίζεται δικογραφία. Η 17χρονη φέρεται να περιγράφει τραυματική εμπειρία βιασμού, ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν με μεγάλη προσοχή να συνθέσουν βήμα-βήμα, κατάθεση-κατάθεση όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης και να φωτίσουν πλήρως τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε η 17χρονη.

Η έρευνα από την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου συνεχίζεται προκειμένου να “φωτιστούν” όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.