Ο Βολιώτης ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας για το έγκλημα: Θα βγει μια άλλη αλήθεια, πολύ πιο σημαντική

Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του αδικοχαμένου 43χρονου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μια 39χρονη γυναίκα στην Χαλκίδα το προηγούμενο Σάββατο (20.01.2024) αναλαμβάνει επίσημα ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Ο κ.Σουρας μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι «ήρθε ο αδερφός του θύματος και μαζί με τον κουνιάδο του και σε ανοιχτή ακρόαση με τον δικηγόρο τον κ.Τάρτη μιλήσαμε και την Δευτέρα και επίσημα στον ανακριτή αναλαμβάνω τη θέση του τεχνικού συμβούλου».

Όπως μας εξηγεί «ανέλαβα γιατί μου είπαν πάρα πολλά πράγματα οι συγγενείς και επίσης θέλω να δω στην πραγματικότητα, τι όπλισε αυτό το χέρι και έγινε αυτό που έγινε».

Μάλιστα επισημαίνει ότι «ακούγονται πολλά. Άλλοι λένε για αρρώστιες, άλλοι για διαταραχή προσωπικότητας. Είναι; Είναι μόνη της; Κάποιος την βοήθησε; Κάποιος την πυροδότησε, κάτι έγινε;»

Ο γνωστός ψυχίατρος έκανε μια ανάρτηση στα social media και εξηγεί λέξη προς λέξη τι εννοεί με την φράση που χρησιμοποίησε «η θαμμένη αλήθεια δεν δικαιώνει την αδικοχαμένη ψυχή».

«Πρέπει να φανεί όλη η αλήθεια. Αν τα πράγματα είναι όπως πιστεύω ότι είναι, θα φανεί μια αλήθεια τελείως διαφορετική και μια αλήθεια που θα μας βάλει να σκεφτούμε. Μια πραγματική αλήθεια, δεν θα είναι μόνο λόγια».

Την Δευτέρα θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του 43χρονου ξυλουργού και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντήσει από κοντά την δράστιδα.

«Εγώ θα πάω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ως πραγματογνώμων ψυχίατρος να δω από κοντά την 39χρονη και θα μιλήσουμε αναλυτικά. Έχω μπούσουλα πάνω στον οποίο βασίζομαι γιατί έχω μάθει πάρα πολλές λεπτομέρειες από τις οικογένειες που γνωρίζονται χρόνια». Προσθέτει δε ότι «δεν είναι κάτι στα καλά του καθουμένου. Γνωρίζονται παιδιόθεν, έμεναν στο ίδιο χωριό.

Έχω μιλήσει και με άλλους ανθρώπους του χωριού και έχω συλλέξει ήδη πολλά στοιχεία και πάω προετοιμασμένος να πάρω το ιστορικό της υπόθεσης από την κατηγορούμενη, να δούμε που θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία», με τον γνωστό ψυχίατρο να καταλήγει στο ότι «θα βγει μια άλλη αλήθεια, πολύ πιο σημαντική».

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.