Oδηγούσε μεθυσμένος και έκανε χρήση κοκαΐνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στα παλιά του τα παπούτσια είχε γράψει τις δυο καταδίκες που εκκρεμούσαν σε βάρος του για κλοπές ένας 47χρονος Έλληνας και το… διασκέδαζε πίνοντας αλκοόλ και καταναλώνοντας ναρκωτικά. Όμως, έκανε το λάθος να οδηγεί υπό την επήρειά τους στην πόλη της Κέρκυρας.

Εκεί έπεσε σε μπλόκο ελέγχων που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Τροχαίας και αρχικά διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια μέθης. Όταν υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα κοκαΐνης κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Από τα στοιχεία του αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπές, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί συνολικές ποινές φυλάκισης 24 μηνών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας στον οποίο παραπέμφθηκε διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, καθώς η πρώτη καταδίκη του είναι τελεσίδικη.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.