Οι «άνθρωποι» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο (βίντεο)

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης 26/3 ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του Πατέρα Αντώνιου του επιτέθηκαν όταν προσπάθησε να καλύψει ένα ρεπορτάζ με τον ίδιο να ασκεί κανονικά τα λειτουργικά του καθήκοντα.

Ο πατέρας Αντώνιος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει παυθεί από τα λειτουργικά του καθήκοντα μέχρι να βγει η απόφαση για την υπόθεση με την Κιβωτό του Κόσμου. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Κώστα Μαρλάση, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και μάλιστα την Κυριακή 26/3 βρέθηκε στα Δερβενοχώρια στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων. Εκεί λοιπόν, βρέθηκε ο δημοσιογράφος της εκπομπής για να καλύψει το θέμα, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν άνθρωποι από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου που επί δυο ώρες, τον είχαν έξω από τη Μονή, έχοντας πάρει το κινητό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, και απειλώντας τον.

«Έβριζαν όλους τους δημοσιογράφους, κατηγορώντας μας ότι θέλουμε να του κάνουμε κακό» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.