Οι κατάρες της Ρούλας για τους γονείς στη δολοφονία της Άννυς – «Ο Θεός να σας τιμωρήσει»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η ίδια ήταν μέλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια ομάδα με μητέρες, όπου πολλές γυναίκες εκφράζουν τις απορίες τους και γενικά όσα θέλουν να μοιραστούν αναφορικά με τη ζωή και τα παιδιά τους.

Όταν παρακολουθούσε την δολοφονία της «Άννυς»

Ειδικότερα, το Μάιο του 2015 είχε τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη ο πατέρας της Άννυ αφού κρίθηκε ένοχος για το φρικτό θάνατό της κόρης του τον Απρίλιο του 2015.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.

Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Οι κατάρες της Ρούλας βλέποντας «Φως στο Τούνελ»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λοιπόν είχε εκφράσει την απόγνωσή της ζητώντας να πεθάνει ο πατέρας και η μητέρα της Άννυς.

Μάλιστα όπως φαίνεται και από την σχετική ανάρτηση έβλεπε την εκπομπή της Αγγλικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.