Οι μαθητές κάνουν κατάληψη και οι περίοικοι «κοιμούνται» ακούγοντας… Tranno

Έντονος είναι ο προβληματισμός και -κυρίως- ο εκνευρισμός των κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας στο Ρέθυμνο, καθώς τις τελευταίες ημέρες δεν μπορούν να… κλείσουν μάτι!

Ο λόγος, δεν είναι άλλος από την κατάληψη στην οποία τελείται το κτίριο που συστεγάζει το 2ο Λύκειο-2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, στη Ν. Ασκούτση.

Και αν η κατάληψη ως μοχλός πίεσης δεν είναι πάντοτε καταδικαστέα, δεν ισχύει το ίδιο και για τις συμπεριφορές που επιδεικνύουν οι μαθητές, που κυριολεκτικά έχουν μετατρέψει το χώρο του σχολείου σε νυχτερινό κλαμπ διασκέδασης!

Πάρτε μια γεύση:

Η μουσική παίζει στη διαπασών, καθώς κατά πως φαίνεται έχουν μεταφέρει στο χώρο της κατάληψης ολόκληρα ηχοσυστήματα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να έχουν ξεχάσει τι έστι… ώρα κοινής ησυχίας και να έχουν μάθει απ’ έξω κι ανακατωτά τους στίχους από τα φυντάνια της τραπ που «παρελαύνουν» στις μεταμεσονύκτιες playlists των μαθητών.

Χθες μάλιστα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Daynight.gr, το πάρτι κράτησε μέχρι τη μία τα ξημερώματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.