Οι στιγμές τρόμου που βίωσε η σύζυγος του Λύτρα από την «εισβολή» της πρώην στο σπίτι της

Όλο το χρονικό του τρόμου, με το «θερμό» επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πολυτελή κατοικία που διαμένει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα στο Γέρακα, με την «εισβολή» της πρώην συζύγου του δικηγόρου που οδήγησε την Σοφία Πολυζωγοπούλου να υποβάλλει μηνύσεις αποκαλύπτει το newsit.gr.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα υπέβαλε μήνυση η οποία οδήγησε στη σύλληψη της 48χρονης πρώην συζύγου του ποινικολόγου αλλά και μήνυση εναντίον του ίδιου του κ. Λύτρα με αποτέλεσμα αυτός να αναζητείται από την Αστυνομία γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους.

Όπως φαίνεται μέσα απο την καταγραφή της Αστυνομίας, το συμβάν που έκανε την 37χρονη Σοφία Πολυζωγοπούλου να πατήσει το panic button και να λιποθυμήσει απο τον τρόμο, όταν αντίκρισε την πρώην σύζυγο, την κόρη του συζύγου της και τον συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα τον οποίο η 37χρονη έχει μηνύσει μεταξύ άλλων και για εξύβριση, άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 22:01 της Τρίτης (18/06/2024).

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου βρισκόταν στο σπίτι της όταν είδε ξαφνικά την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα να μπαίνει μέσα σε αυτό με τη δικαιολογία ότι πήγε να πάρει κάποια ρούχα του κακοποιητή δικηγόρου.

Αμέσως πίεσε το panic button που εγκατέστησε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Γραφείο Ενδοοικογειακής Βίας της Ομόνοιας για το οποίο όπως λένε «πηγές» του newsit.gr, μετέβη αργά και κάτω υπο άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Η «εισβολή», το «θερμό» επεισόδιο, το panic button και η λιποθυμία
Στον συναγερμό που σήμανε μετά την ειδοποίηση από το panic button μετέβησαν έξω από το σπίτι στο Γέρακα, δύο περιπολικά και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας: «Στις 18/6/2024 Και και ώρα 22:30 προσήχθησαν στην Υπηρεσία μας (Α.Τ Βριλησσίων) από σταθμό της Άμεσης Δράσης, η Πολυζωγόπουλου Σοφία, η (σ.σ: αναφέρεται το όνομα της 48χρονης πρώην συζύγου) του Απόστολου Λύτρα, «άνεργη» όπως αναφέρεται και ο ΓΚ, δικηγόρος και συνεργάτης του καθ’ομολογίαν κακοποιητή δικηγόρου. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της 48χρονης για παράβαση των άρθρων 333Π.Κ «Απειλή», 334 Π.Κ «Διατάραξη οικιακής ειρήνης», 330 Π.Κ «Παράνομη βία» και 331 Π.Κ «Αυτοδικία» και σε βάρος του Γεωργίου Κριεμάδη για παράβαση των αρθρων 334 Π.Κ «Διαταραξη οικιακής ειρήνης», 361 Π.Κ «Εξύβριση», 333 Π.Κ «Απειλή», 330 Π.Κ «Παράνομη βία» και 331 Π.Κ «Αυτοδικία», πραξεις που έλαβαν χώρα την 18/6/2024 και περι ώρα 22:01, στον Γέρακα».
Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως όσα συνέβησαν μέσα στην πολυτελή κατοικία του Γέρακα ανέβασαν τα επίπεδα της έντασης σε τετοιο βαθμό που η 37χρονη λιποθύμησε από τον τρόμο και την ανησυχία και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να τη συνεφέρουν.

Το γκρουπ στο viber, ο καταιγισμός μηνυμάτων και η μήνυση στον Λύτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων
Επίσης οπως αναφέρεται στην καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ: «η Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε έγκληση σε βάρος του συζύγου της Αποστόλου Λύτρα για παραβίαση του άρθρου 169Α του Π.Κ «Παραβίαση δικαστικών αποφάσεων» πράξη που έλαβε χώρα την 20:42 ώρα της 18/06/2024 και σε διάφορες άλλες χρονικές στιγμές της 18/06/2024 μέσω τηλεφωνικής ψηφιακής επικοινωνίας». Σε αυτο το σημείο αξιζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κ. Θέμη Σοφό, χθες το βράδυ δημιουργήθηκε ένα viber group, στο οποίο η εντολέας του μετείχε χωρίς τη θέλησή της και τη συναίνεσή της, γεγονός που σηματοδοτεί παραβίαση των όρων συναναστροφής. Τα οποια και εθεσε σε γνώση της ανακρίτριας.

Όπως αναφέρεται στο σήμα «Κατόπιν τούτων η πρώην σύζυγός και ο συνεργάτης του συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ο Απόστολος Λύτρας αναζητήθηκε στα όρια του αυτοφώρου πλην όμως μέχρι τώρα δεν ανευρέθη. Γίνεται μνεία ότι ο ΓΚ αφέθη ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης Ιωάννη Σέβη, την 04:15 ώρα της 19/06/2024. Η 48χρονη συλληφθείσα θα οδηγηθεί με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.