Οικογένεια κατήγγειλε ότι γυναίκα πήρε 7.000 ευρώ για να τους… λύσει τα μάγια

Μία γυναίκα φέρεται να πήρε συνολικά 7.000 ευρώ από μία οικογένεια στη Φθιώτιδα, προκειμένου να της… λύσει τα μάγια. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη, όμως η κατηγορούμενη άσκησε έφεση.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr η οικογένεια από περιοχή της Δυτικής Λοκρίδας ζήτησε τις υπηρεσίες μίας γυναίκας, η οποία φέρεται να προσφέρθηκε να τους λύσει τα μάγια τα οποία ήταν «υπεύθυνα» για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο σύζυγος.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η υπόθεση εκδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας (19/10) από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με την κατηγορούμενη, που είναι κάτοικος Αττικής, να καλείται να δώσει εξηγήσεις για την αφαίρεση χρηματικού ποσού 4.000 ευρώ, καθώς και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ.

Το τοπικό Μέσο αναφέρει ότι από την πλευρά της η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι ουδέποτε ζήτησε ή πήρε τέτοια ποσά από την οικογένεια, ωστόσο το Δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι ένοχη και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με 3ετη αναστολή, καθώς και την καταβολή των δικαστικών εξόδων.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό, καθώς η γυναίκα άσκησε έφεση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.