Οικογενειακό δράμα με τους γονείς στη φυλακή και 4 ανήλικα παιδιά να μένουν ολομόναχα για μέρες

Ένα οικογενειακό δράμα αποκαλύπτεται στη Λαμία, με 4 ανήλικα παιδιά, να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Από τη στιγμή που και οι γονείς τους προφυλακίστηκαν, τα ίδια εξαφανίστηκαν, με στενούς συγγενείς να τα αναζητούν και τελικά να τα εντοπίζουν καλά στην υγεία τους, με τη βοήθεια των Αρχών. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά που ζει τα τελευταία χρόνια στη Φθιώτιδα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν η μητέρα τους ακολούθησε στη φυλακή, τον ήδη προφυλακισμένο πατέρα και πατριό των παιδιών. Η νεαρή μητέρα, είχε βαρύ ποινικό μητρώο και διατάχθηκε η φυλάκισή της. Τα τέσσερα παιδιά της όμως – από διαφορετικούς πατεράδες – ηλικίας από 3 έως 10 ετών, ήταν εξαφανισμένα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Κοινωνική Υπηρεσία με τη συνδρομή αστυνομικών, εντόπισε το πρωί της Πέμπτης (20/06/2024) το μεγαλύτερο στον καταυλισμό στην Καμηλόβρυση, ενώ τα τρία μικρότερα βρέθηκαν μόνα τους σε παράπηγμα στο Παγκράτι, μετά από μαρτυρίες γειτόνων, καθώς την προηγούμενη δεν υπήρχε κανείς εκεί.

Όλα τους μεταφέρθηκαν προσωρινά στο Νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία τους. Το θετικό είναι ότι πλέον κοντά τους είναι η γιαγιά τους, καθώς και η αδερφή της μητέρας τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.