Οικογενειακό δράμα πίσω από την αρπαγή παιδιού σε σχολείο

Η αρπαγή σημειώθηκε στην είσοδο σχολείου στην Καλαμάτα, με δασκάλους και συμμαθητές του κοριτσιού να κοιτούν προβληματισμένοι. Δράστης ο πατέρας που βούτηξε τη μικρή από τα χέρια της μητέρας της…

Η αρπαγή και οι άγριες σκηνές σε σχολείο στην Καλαμάτα συνοψίζουν το δράμα ενός ανήλικου παιδιού. Ενός 12χρονου κοριτσιού που βλέπει τους γονείς του να βρίσκονται σε «πόλεμο» από τη μέρα που χώρισαν. Η μητέρα έχει κερδίσει την επιμέλεια, αλλά ο πατέρας όχι μόνο δεν συνεργάζεται για το καλό του παιδιού του, αλλά γίνεται πρωταγωνιστής σε επεισόδια που σημαδεύουν τον ψυχικό κόσμο της κόρης του. Τελευταίο αυτό που σημειώθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Άρπαξε την ανήλικη κόρη του έξω από το σχολείο την στιγμή που σχολούσε, μέσα από τα χέρια της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλαμάτα. Λίγο νωρίτερα είχε κλέψει από το σπίτι της γυναίκας 3.000 ευρώ και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.700 ευρώ.

Ο λόγος για έναν 48χρονο στην Καλαμάτα που προκάλεσε την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουνίου του 2023. Αρχικά άρπαξε την 12χρονη κόρη του μέσα από τα χέρια της 43χρονης μητέρας της, παρότι εκείνη έχει την επιμέλεια της ανήλικης.

Άμεσα η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης και τελικά να επιστρέψει η ανήλικη στη μητέρα της.

Όπως προέκυψε όμως κατά την διάρκεια της έρευνας ο 43χρονος, δεν είχε αρπάξει μόνο την ανήλικη, αλλά νωρίτερα είχε πάει στο σπίτι της πρώην συζύγου του και της έκλεψε 3.000 ευρώ σε μετρητά και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.700 ευρώ. Σε βάρος του δράστη ασκήθηκαν διώξεις για αρπαγή ανηλίκου και κλοπή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.