«Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια μου – Οι γονείς έπεσαν πάνω στους διασώστες»

Νέα μαρτυρία που εξασφάλισε το Newsbomb.gr αναφορικά με το περιστατικό πτώσης πόρτας σε Δημοτικό Σχολείο της Κηφισιάς βλέπει το φως της δημοσιότητας και νέες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα που μένει απέναντι από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς και είδε όλο το τραγικό συμβάν να εκτιλύσεται μπροστά στα μάτια της. «Χτύπησε το κουδούνι και βγήκαν τα παιδιά. Μια κυρία προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα έπεσαν τα παιδιά μπουλούκι χωρίς εκείνη να μπορεί να τα συγκρατήσει.

Οι γονείς από έξω τα επικροτούσαν και αντί την ώρα που έπεσε η πόρτα οι γονείς να απομακρυνθούν και να αφήσουν τους διασώστες να κάνουν τη δουλειά τους, εκείνοι έπεσαν πάνω τους για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξήγησε πως στο σημείο έφτασε εγκαίρως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων και πρόσθεσε πως τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα παιδιά, τρια εξ αυτών είναι ελαφρώς τραυματισμένα.

«Ο δάσκαλος επανειλημμένα από το μικρόφωνο δήλωσε ΄Γίνονται εργασίες μην πλησιάζετε΄», είπε καταλήγοντας.

Ακολουθεί το βίντεο με την μαρτυρία:

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.