Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο «Γεννηματάς», μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά δεν παρουσιάζει βελτίωση. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται σε πλήρη μηχανική υποστήριξη και όσες προσπάθειες έχουν γίνει για να βγει από αυτή, μέχρι στιγμής δεν είναι επιτυχείς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί έως τώρα σε τρεις αξονικές, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (15.04.24) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, οι διαδικασίες θα είναι χρονοβόρες και κανείς δεν μπορεί να κάνει μία ασφαλή πρόβλεψη αυτή τη στιγμή.

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Παρασκευής (12.04.24) κι αναφερόμενη στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, τόνισε ότι «είναι σταθερή η κατάστασή του, αυτά μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δε θέλει να λέμε πολλά πράγματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.