Όλο το χρονικό του ξυλοδαρμού της 43χρονης ασκούμενης από τον πασίγνωστο δικηγόρο: «Με έβρισε, με χαστούκισε και με τράβηξε από τα μαλλιά»

Tη χτύπησε στο πρόσωπο και την εξύβρισε, τον μήνυσε για ενδοοικογενειακή βία με τις αρχές να αναζητούν τον πασίγνωστο δικηγόρο για να του περάσουν χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος, η οποία κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία τον 69χρονο πασίγνωστο δικηγόρο, που είναι μάλιστα παντρεμένος με συνάδελφο του, όμως στην καταγγελία της ασκούμενης στις αρχές, αναφέρεται ως «σύντροφός» της, ξεδιπλώνεται μέσα από την καταγραφή του σήματος της ΕΛ.ΑΣ και τις πληροφορίες του newsit.gr.

Η καταγγελία της ασκούμενης εναντίον του «συντρόφου» της
Το θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον 69χρονο δικηγόρο, γνωστό για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και την 43χρονη γυναίκα που εργαζόταν ως ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο του, άρχισε να ξεδιπλώνεται στα τέλη Απριλίου, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας και όπως κατήγγειλε η 43χρονη «Αναφέρεται ότι την 28/04/2024 και περί ώρα 20:10, προσήλθε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά, συνοδεία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με κωδικό κλήσης 404 -1, η 43χρονη η οποία υπέβαλε έγκληση σε βάρος του συντρόφου της (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία του) επαγγέλματος δικηγόρος για παράβαση του άρθρου 6 του Ν3500/ 06 περί “ενδοοικογενειακής βίας” όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4531 / 2018 και του άρθρου 361 Π.Κ “Εξύβριση”.

Ειδικότερα, την 28/04/2024 και περί ώρα 17:15 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Πειραιά επί της οδού Αθηνάς, ο δικηγόρος χτύπησε στο πρόσωπο και εξύβρισε την 43χρονη, πράξεις όπου ρητά αναφέρονται στην έκθεση εξέτασης μάρτυρα χωρίς όρκο της παθούσης. Γίνεται μνεία ότι στην 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας ενώ δεν επιθυμούσε panic button.

Επιπλέον, μας δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης. Ο δικηγόρος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου λήγοντος την 29/04/2024 και ώρα 23:59. Παρακαλείται από τις υπηρεσίες που κοινοποιείται το παρόν, σε περίπτωση ανεύρεσης του ανώτερου δράστη, όπως συλληφθεί και οδηγηθεί στην υπηρεσία μας. Σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».

Τον «φωτογράφισε» για κακές εργασιακές συνθήκες και στo Facebook: «Με είπε “κ@@@λα”»

Η 43χρονη, εκτός από τη μήνυση την οποία υπέβαλλε σε βάρος του δικηγόρου, αρκετές ημέρες αργότερα προχώρησε και σε δημόσια ανάρτηση στο facebook στην οποία εξηγεί τι έγινε εκείνο το απόγευμα του Απριλίου στον Πειραιά, φωτογραφίζοντας τον άνθρωπο που κατήγγειλε στην Αστυνομία ως τον κακοποιητή της.

Βέβαια, δίνει μια άλλη εκδοχή, αναφερόμενη στις εργασιακές συνθήκες και όχι στην στενή προσωπική επαφή που φέρεται όπως τουλάχιστον προκύπτει και από την καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ, να είχε με τον 69χρονο δικηγόρο, που έχει καταγραφεί στο δελτίο συμβάντων ως «σύντροφος» της, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης όμως ο άντρας αποφάσισε, ότι είμαι υποτίθεται πολύ καλή και θέλησε και εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12 – 13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ.

Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άντρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ@@@λα”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη.

Εννοείται πως κάλεσα αμέσως αστυνομία, έκανα μήνυση και με εξέτασε ιατροδικαστής. Εννοείται πως δεν αντέδρασα, διότι αν ακουμπούσα έστω, έναν τύπο 70 ετών, θα βρισκόμουν μπλεγμένη αγρίως. Άλλες θλιβερές λεπτομέρειες δεν θα ήθελα να αναφέρω. Μετά από δύο μέρες αυτός με κάλεσε στο τηλέφωνο, ζητώντας μου να τα βρούμε, αλλά στην πραγματικότητα προσπάθησε να με πείσει να αποσύρω την μήνυση».

Αξίζει να τονιστεί, ότι η υπόθεση είναι στην εισαγγελία και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ και ο ίδιος ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης υποστηρίζοντας, και σε συναδέλφους του, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν, ότι εκείνη του επιτέθηκε και μάλιστα του έσκισε και το πουκάμισο.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.