Ομοφοβική επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στο γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ»

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου για τον Απόστολο Λύτρα.

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναικά ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα: «Κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντα. Ένας άνθρωπος που έχει μια διαδρομή ετών, όταν κάνει κάποιος κάτι και το παραδέχεται ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων, αυτό είναι ανδρική συμπεριφορά».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε σε ανάρτησή του: «Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.