ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρεις προφυλακίσεις για το κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων της Κοζάνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αργά τη νύχτα ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απολογιών των 12 συλληφθέντων για το νέο κύκλωμα απάτης κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη. Τελευταίος απολογήθηκε ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Ευρωπαίος ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Συνολικά από τη χθεσινή διαδικασία τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ: ο φερόμενος ως αρχηγός, ένας υπάλληλος του Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων και ένας παραγωγός.

Οι υπόλοιποι έντεκα κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, κατά περίπτωση με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την καταβολή εγγύησης από 5 έως 15 χιλιάδες ευρώ.

Την προηγούμενη Παρασκευή είχαν απολογηθεί οι γονείς τους φερόμενου ως αρχηγού, αρνήθηκαν τις κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ στον καθένα.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.