Οργή για τον άνδρα που έσερνε σκύλο με το ΙΧ – «Έπεσε από το πορτ μπαγκάζ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στη Ζάκυνθο, όπου σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε από τον Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων, ένας οδηγός με κτηνώδη συμπεριφορά, φαίνεται να έχει δέσει ένα σκυλάκι στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου του και να το σέρνει στην άσφαλτο.

Μάλιστα, όταν ένας άλλος οδηγός που βλέπει το σκυλάκι να σέρνεται στον δρόμο ανήμπορο να αντιδράσει, του φωνάζει «πού το πας το σκυλί έτσι;», ο άνδρας απαντά ότι το είχε δέσει στο πορτ μπαγκάζ και έπεσε.

Όπως καταγγέλλει ο φιλοζωικός όμιλος μετά τη σύσταση, ο άνδρας, ακινητοποίησε το όχημα, κατέβηκε από το ΙΧ και στη συνέχεια έβαλε το σκυλί μέσα στο πορτ μπαγκάζ.



Ο δράστης λίγο μετά το αποτρόπαιο περιστατικό συνελήφθη ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη «θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές καθώς τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές».

Την Παρασκευή ο άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.