Όσα είπε η Μπάρκα για την κατάσταση της υγείας του δεύτερου πατέρα της

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και γι’ αυτόν τον λόγο ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Μπαμπάδες με ρουμι».

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο ηθοποιός – ο οποίος είναι σαν δεύτερος πατέρας της – έπαθε έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτη 20 Μαρτίου ενώ βρισκόταν με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.



«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά.

Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.